Hertta = Tronic Otardina = Loru lähti Soilelle ja Pekalle Lempäälään. Tämä lellikkimme ei objektiivisesti ehkä mitään lahjakkuuskäyriä ylittäisi, mutta se vain oli niin mainio pentu ja sille olisi totisesti ollut ottajia. Olemme iloisia, että lopulta se päätyi Soilelle, joka on tuntenut Tarun pennusta asti ja ymmärtänyt aina arvostaa sen luonteenlaatua . Lorulla on kaverinaan kolme narttua: x-rotuinen ja kaksi bordercollieta. Isompana pentu pyrkii täyttämään suuria agilitytoiveita ja tekee tietysti muutakin, mm. tokoa ja canicrossia.

Akka = Tronic Onette = Nasta sai myös ihanan kodin. Se menee Sarille ja Mikalle Lapualle. Sillä on kaverinaan metsästyskoiria: suomenajokoiria, amerikankettukoiria ja kettuterriereitä, joista territ myös agilitaavat. Nastakin on agilitytoivo, ja kyllä kaverit varmaan houkuttelevat Sarin ja Nastan muuallekin, paimenen kanssa kun voi aueta ihan uusi maailma .

Anssi = Tronic Ottar = Vinski , lempipojumme hurmasi lopulta Päivin ja muutti Espoon metsiin. Päivi on pitkän linjan bordercollieharrastaja, jolla on tällä hetkellä 12-, 8- ja 6-vuotiaat bortsut. Vinski on Päivin uusi jälkikoira, ja tokoonkin tähdätään.

Pasi = Tronic Otard = (luultavasti) Retro matkustaa kauimmas, Ouluun Otolle. Pentueen isähän on myös Oulun Otto, joka omistajineen on luvannut katsoa poikansa perään . Pennulla on kaverina nuori lunnikoira. Retrolle suunnitellaan agilityuraa, ja se tutustuu myös mm. tokoiluun, paimennukseen ja canicrossiin.

Jokeri = Tronic Okerben = Benno pääsee Saaralle Keravalle. Sillä on kaverina koiria (bordercollie ja collie), kissoja ja kaneja. Benno saa siis laajemman maailmankuvan kuin äitinsä! Benno testailee ainakin agilityä, tokoa ja jälkeä ja kulkee kesäisin mukana ”metsätöissä”. Myös Benno pääsee canicrossaamaan isompana – näistä saisi siis jo joukkueen!


Uskomme ja toivomme, että pentujen omistajat pitävät yhteyttä ja kuulemme näistä paljon! Nyt vain hyvää elämänalkua kaikille!