SP/ Taru kisasi sunnuntaina kaksi starttia TamSKin kisoissa. Mieli oli joulunajan treenien jäljiltä luottavainen. Kisamaneesin pohja oli jostain syystä jäätynyt, joten koiran tassujen ja omien nilkkojen puolesta hieman hirvitti. Hyvin homma hyppyradalla kuitenkin toimi, kunnes ennen pituutta suunnittelemani takaaleikkauksen toteutus ontui pahasti. Vastaanottovalssin ja varmaan vielä kankivalssinkin tekemiseen olisi ollut hyvin aikaa, mutta ei. Parin kiellon jälkeen sujui taas paremmin. Kepeillä ohjaajalla pientä synkronointiongelmaa, minkä vuoksi keppien jälkeinen takaaleikkaus aika kökkö.

Heti perään kisattu agirata sisälsi pari miettivää kohtaa, mutta muuten ei mitään ihmeellistä. Vaihdoin vielä rataantutustumisen jälkeen A:ta edeltävän hypyn hypytystä koutsin kehotuksesta. Kaiken kaikkiaan ohjaus ei tuntunut aivan yhtä sujuvalta kuin ekalla radalla, mutta tulos oli parempi: nollarata, joka riitti vielä voittoon. Hyvä Taru!

Myös Tosi on ollut tulessa hyppäämällä puulieden päälle. Epäonnekseen pesässä paloi tuli. Nopeasti pentu saatiin sieltä alas, joten ei ole ihan varmaa ehtikö se tuntea tassujen polttavan. Onnettomuuden vakavuuteen nähden vammat olivat suht pienet rakot anturoissa. Pari rakkoa on auennut halkeamaksi, ei kovin syväksi, mutta tänä aamuna toinen takajalka vuosi verta.