SP/ Eilen oli vuorossa Tarun normaalit agitreenit. Hanna oli kehitellyt rataa, jossa oli paikat parille backlapille (ekassa kohtaa hypyltä putkeen, toisessa hypyltä puomille). Lisäksi liitettiin radan loppuun se agirodun joukkueviestin loppusuora, vähän niinkuin revanssina. Silloinhan tuli muutamia rimoja alas takaaleikkauskohdissa ja viimeisestä hypystä tultiin ohi. Nyt ei mitään ongelmaa. Taru oli ehkä nyt hieman enemmän edellä ja siksi varmaan nyt onnistui virheettä. Irtoamisessa ei mitään ongelmaa - tosin onhan se kokemattomalle koiralle eri juttu irrota tyhjälle kentälle verrattuna agirodun ihmisvilinään maalialueella.

Myöskään backlapeissä ei ongelmaa. Ajoitukset vähän vaihtelivat yritysten kesken, mutta teknisesti ok. Puomille tultaessa piti sylkkäriä vetää aika paljonkin: ekalla yrityksellä päästin Tarun puomille turhan aikaisin linjaa suoristamatta ja eihän se puomilla pysynyt vaan tömähti maahan - jaloilleen onneksi.

Tokassa sessiossa lisättiin alkuun toka hyppy takaakiertona, joka suoritettiin pakkovalssi+jaakotus ja siitä edelleen kolmoshypylle, jossa siis tuo backlap. Jaakotuksen ideana oli saada etumatkaa kolmosen takaakiertoa varten, mutta muutaman testin jälkeen huomattiin, ettei jaakotus ollut tuossa toimivin ratkaisu. Taru lähti jostain syystä jaakotuksesta lähtiessään tekemään kaarta eli ei tullut lyhintä tietä kolmoselle. Paljon parempi ratkaisu löytyi pakkovalssi + vastasessa kädessä pyörähdyksestä, joka oli paljon helpompi rytmittääkin. Mietittiin sitäkin, että lukisiko Taru mun käsiä niin tarkasti, että jos ohjaan kämmenpuoli koiraa kohti, se lukee ohjauksen loittonevaksi. Vastaavasti rystyllä tulee lähelle. Ja kun taakselähetyksen teen kämmenpuolella - ja kun sen tein tuossa ilmeisesti liian varhain - se ei tuossa toimi.

Pentu oli myös mukana ja reipas tyttö jälleen oli.